ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - Fatih İlkokulu

Mrt

Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı  bilinçlendirmek amacıyla 01-07 Mart "Deprem Haftası"nda Deprem Tahliye Tatbikatı etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

Minik Eller Kütüphanesi Projesi çocuklara kitap sevgisini aşılamak, kütüphane bilinci kazandırmak ve sorumluluk duygusunu geliştirmek için uygulanan bir projedir

Şbt

Türk Kültürünü tanımak amacıyla velilerimizden evlerinde bulunan Türk Kültürüne ait yöresel eşyalar getirilmesi istenmiştir.Her öğrenci evinde bulunan cezve,kemer,gaz lambası,şalvar,kahve fincanı vb.eşyaları sınıfa getirip arkadaşlarına gösterek tanıtımını yapmışlardır.

Ock

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çocuk Gelişimi Uzmanı Doç Dr. Bengü TÜRKOĞLU Konuğumuzdu

Ara

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, okulumuz öğrencilerine Trafik Güvenliği Bilgilendirme Eğitimi’ verildi.

Ara

Aile Buluşmaları Faaliyeti kapsamında; ailelerin ve çocukların birlikte katılım gösterdikleri “Kitabın Kayıp Sayfaları Etkinliği

Ekm

Olası bir deprem anında doğru tahliyenin gerçekleştirilebilmesi için düzenli aralıklarla tatbikat yapmak çok önemlidir

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı açılışında Fatih İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladık

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile ilçemizde bulunan müzeye gezi düzenledik.

Ock

Anasınıfımız mükemmellik sertifikası kazandı.

Ock

Okuma bayramımızı kutladık. Öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle eğlendiler.

Ock

Ana sınıfı dolaplarımız okul öncesi öğretmenimiz tarafından boyandı.

Ock

Sınıflarımıza bulunan kitapları düzenlemek için kitaplıklar oluşturduk.

Ock

1. Sınıf Öğrencilerimiz yaptıkları etkinlik ile eğlenerek okumalarını geliştirici çalışmalar yaptılar.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını etkinliklerle kutladık.