ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - Fatih İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okul Öncesi Ocak Ayı Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çocuk Gelişimi Uzmanı Doç Dr. Bengü TÜRKOĞLU Konuğumuzdu

Dilimizin Zenginlikleri projesi okul öncesi Ocak ayı planı olan uzman daveti için Necmettin Erbakan Üniversitesi Çocuk Gelişimi Uzmanı Doç Dr. Bengü TÜRKOĞLU ile görüşülerek çevrimiçi görüşme planlandı. Çevrimiçi görüşme 15.01.2024 tarihi saat 10:00’da zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirildi. Doç. Dr. Bengü TÜRKOĞLU öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilere “Sevginin Gücü” isimli hikayeyi okuyarak hikaye ile ilgili sorular sordu. Öğrenciler çevrimiçi görüşme sırasında Doç. Dr. Bengü TÜRKOĞLU’nu dikkatli bir şekilde dinledi, sohbet etti ve sorulan sorulara doğru cevaplar verdiler. Hikaye bittikten sonra görüşme iyi dileklerle sonlandırıldı.

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 18:36 - Görüntülenme: 35